Diensten

Personal training

Ben je op zoek naar een personal trainer? Dan is Damnfit waar je moet zijn! Ik als personal trainer ben gepassioneerd voor het vak en dat zie je terug in iedere training. Ik beschik over de juiste kennis en vaardigheden om de training leuk te maken voor iedereen. Of jouw doel nou is om af te vallen of om fit te blijven, ik streef ernaar dat jij jouw doel behaald.

Als je fit wilt worden is daar geen snelle shortcut voor, ik werk naar realistische doelen toe en kies voor duurzaam resultaat. Resultaten die je voldoening geven en waar je trots op mag zijn. Interesse in personal training dat resultaat oplevert? Neem dan contact met mij op.

Neem contact op
Personal training
Duo training

Duo training

Door mijn duo trainingen hoef je niet alleen te trainen. Behaal resultaten met jouw beste vriend, vriendin of partner. Met een duo training kan je elkaar extra motiveren zodat jullie samen je doelen behalen. Dit alles onder begeleiding van een personal trainer, zodat jullie altijd worden ondersteund door iemand die jullie alles kan bijbrengen over zo effectief mogelijk trainen en gezonde voeding. Interesse in duo trainingen? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Neem contact op